Goedkoper, makkelijker en completer kunnen wij het voor u niet maken!
Bestel hier uw actie Quooker online!
Er worden GEEN verzendkosten berekend!
Wij nemen altijd telefonisch contact met u op om de bestelling door te nemen.

Quooker Fusion Gold

Kortingsnieuws!

20% korting op alle Quookers, Cube's en accessoires!
Op dit moment hebben wij een seizoensactie van 20% korting op alle Quookers, Cube's en accessoires!  De getoonde prijzen en korting komen daarom (even) niet overeen. Deze zijn gebasseerd op 15% korting!

Dus alles is goedkoper!

Ons bestelformulier rekent voor u de 20% korting uit! Laat deze actie niet aan u voorbij gaan en check de actieprijzen hier.

De Quooker Limited Edition The Golden One is een stoere kokendwaterkraan met een chic uiterlijk, een complete "gouden combinatie" voor in uw keuken.
Onder de 24kt. goudlaag zit een mooie techniek verborgen! De Fusion heeft namelijk een kokendwaterkraan en mengkraan gecombineerd en is uitgevoerd met een extra kindveilige (dubbel) druk-draai bedieningsknop die oplicht bij aanraking, is energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend. Hij wisselt direct van koud naar kokend water en andersom.

De met goud vergulde Quooker is alleen verkrijgbaar als Fusion Square met een strakke rechte uitloop en Fusion Round met een sierlijke ronde uitloop. Ook de bijpassende zeeppomp heeft een 24kt. goudlaag.

The GOLDEN ONE is een limited edition Quooker! Wereldwijd worden er slechts 1000 exemplaren van verkocht. Wees er dus snel bij.
Om dit te vieren heeft de kokenwaterkraan.nl een "gouden" aanbieding, daarom vindt u een overzicht van de aanbieding op de Quooker Limited Edidition The Golden One.

pdfDownload de afmetingen van de Quooker Fusion Square en Round kranen67.99 KB

pdfDownload de afmetingen van de Quooker reservoirs192.61 KB

En niet vergeten, bij elke Quooker heeft u een reservoir nodig, ook bij the GOLDEN ONE, u heeft keuze uit 3 soorten reservoirs namelijk:
PRO3-VAQ: voor direct kokend water
COMBI: direct kokend en warm water
COMBI+: direct kokend en onbeperkt warm water en wordt op de warmwaterleiding aangesloten

Welk soort reservoir u moet kiezen is beslissend door de afstand van de keukenkraan naar uw CV ketel. Is de afstand meer dan 6 meter dan moet u een COMBI (+) kiezen.
Heeft u geen idee welk reservoir u moet kiezen? Dan hebben wij een handige tool voor u gemaakt:
KEUZEHULP Quooker reservoir

Quooker Fusion Limited Edition - THE GOLDEN ONE - Square Fusion Square Limited Edition Quooker Fusion Limited Edition - THE GOLDEN ONE - Round Fusion Round Limited Edition