Goedkoper, makkelijker en completer kunnen wij het voor u niet maken!
Bestel hier uw actie Quooker online!
Er worden GEEN verzendkosten berekend!
Wij nemen altijd telefonisch contact met u op om de bestelling door te nemen.

Quooker Zwart/Black
Quooker Flex
Quooker Nordic Single en Twin tap
Quooker Fusion Gold
Quooker Front
Quooker Fusion Classic
Quooker Messing Patina

Wat houdt de website deKokendWaterkraan.nl in?
DeKokendWaterkraan.nl is een onderdeel van Van der Velden Keukens uw officiële dealer en specialist voor de Quooker kokendwaterkraan.
Op deKokendWaterkraan.nl kunt u uw eigen Quooker online samenstellen via dit formulier. U ziet direct welke korting of aanbieding u krijgt voor uw Quooker kraan.
U ontvangt uw eigen samengestelde Quooker per email met de hoogste korting of aanbieding die Van der Velden Keukens u biedt.
Van der Velden keukens zal contact met u opnemen om de door uw samengestelde bestelde Quooker met u door te nemen en meer uitleg te geven over de Quooker kraan.

Quooker is een kraan dat direct 100°C kokend water geeft. U kunt bijvoorbeeld direct thee zetten, tomaten ontvellen en nog veel meer.
Het werkt zo: het water wordt tot een temperatuur van 110°C opgewarmd, daardoor is het goed doorgekookt. Wanneer je de kraan opendraait, koelt het een beetje af waardoor het kookt wanneer het de kraan uit stroomt (100°C).
De Quooker is beveiligd tegen kinderen en is energie- en waterbesparend doordat u veel tijd bespaard om het water aan de kook te brengen.

Ja, elke Quooker is uitgerust met een HiTAC® (High Temperature Activated Carbon) waterfilter, dit is een actief koolfilter en verzekert u van het schoonste drinkwater.
Het kraanwater dat door dit actieve koolfilter gaat zuivert het van bacteriën, chloor en andere verontreinigingen.

Het HiTAC®waterfilter hoeft maar eens in de vijf jaar vervangen te worden. Het actieve koolfilter raakt in de loop van de jaren verontreinigd en verliest zijn filter capaciteiten.
Heeft u een nieuw waterfilter nodig? U kunt dit makkelijk zelf vervangen!
U kunt daarvoor het beste contact opnemen met de service afdeling van Quooker:

 • E-mail service afdeling Quooker: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
 • Bel service afdeling Quooker: 0180-420488
 • Openingstijden service afdeling Quooker: Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00

U heeft een keuze uit 3 soorten reservoirs (boilers) namelijk:

PRO3-VAQ: voor direct kokend water. Een PRO3-VAQ ketel levert uitsluitend kokend water aan de kraan waarbij een COMBI ketel zowel kokend, warm als koud water kan leveren.

COMBI: voor direct kokend en (beperkt) warm water. Een gewone combi wordt gebruikt als er enkel een koud water toevoer aanwezig is, deze wordt dus op de koudwaterleiding aangesloten. De COMBI mengt middels een mengventiel het koude water met het kokend water en kan daardoor direct 27 liter warm water van 40°C (15 liter van 60°C) leveren. Hierdoor hoeft u niet meer lang te wachten op warm water en verspilt u geen drinkwater meer.

COMBI+: voor direct kokend en onbeperkt warm water. De COMBI+ wordt aangesloten op de koud- en de warmwaterleiding.
De COMBI+ rekent ook af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater middels een mengventiel dat het koude water met het kokend water mengt, zodra de warmwaterleiding warm water levert stopt de toevoer van kokend water en neemt de gewone warmwatervoorziening de warmwatertoevoer weer over.

Welke reservoir (boiler) heb ik nodig voor mijn Quooker? Dit is beslissend door de afstand van de keukenkraan naar uw CV ketel. Is de afstand meer dan 6 meter dan moet u een COMBI (+) kiezen.
Heeft u echt geen idee welk Quooker reservoir u moet kiezen? Dan hebben wij een handige keuzehulptool voor u gemaakt om het juiste reservoir (boiler) bij uw Quooker te kiezen KLIK HIER, KEUZEHULP Quooker reservoir
Heeft u echt helemaal geen idee, dan kunt u ons gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan helpen wij u graag verder.

De Quooker Flex en de Quooker Fusion hebben koud, warm en kokend water inéén.

De Quookers Nordic Twintaps Square en Nordic Twintaps Round zijn kranen sets bestaande uit een Quooker kokendwaterkraan en een bijpassende mengkraan. De mengkraan geeft koud en warm water en de Quooker kokendwaterkraan alleen kokend water.

Dat zijn de Quooker modellen:

 • Quooker Nordic Square
 • Quooker Nordic Round

De Quooker heeft de zuinigste kokendwaterboiler (reservoir) van alle kleine (kokend water)keukenboilers. De Quooker boiler wordt gewaardeerd met Energielabel A!
Voor keukenboilers is er vanaf september 2015 een Europese regeling van kracht. De Quooker COMBI en de Quooker COMBI+ zijn de hoogst scorende keukenboilers met kokendwaterfunctie in de categorie kleinere elektrische waterverhitters met voorraadvat voor in de keuken en daarom werd het Energielabel A toegekend.

U kunt kiezen uit zelf monteren of door ons laten monteren.
De kosten voor het monteren van:

 • Quooker met reservoir bedraagt € 200,-* (montage standaard)
 • Quooker met reservoir en Cube bedraagt € 275,-* (montage Cube)

  De montage wordt door één van onze gespecialiseerde Quooker monteurs uitgevoerd.
  Bent u woonachtig in België dan geldt de montage op aanvraag. (* Prijs is uitgezonderd wanneer er speciale montage acties zijn en u woonachtig bent in België.)

Op veel websites worden de prijzen exclusief BTW weergegeven, waardoor u achteraf onverwacht verrast wordt met een hogere prijs voor uw Quooker. Onze prijzen zijn inclusief BTW.
Als u via het bestelformulier uw Quooker samenstelt ziet u direct de prijs inclusief BTW min de korting. De prijs is zoals het is en staat ook op uw PDF die u per e-mail ontvangt als u uw actie Quooker heeft besteld.

Er worden GEEN verzendkosten berekend.

Wij verkopen alleen Quookers omdat dat onze specialisatie is en al jaren ervaring hebben in Quookers. Tevens zijn wij ook een officiële dealer van de Quooker kokendwaterkranen.

Dat kan bij ons online!
U kunt bij ons uw Quooker zelf samenstellen omdat wij het u zo makkelijk zo mogelijk willen maken. U kunt ook direct zien welke korting u krijgt voor uw Quooker, accessoires en Quooker reservoirs. Ondertussen kunt u makkelijk wisselen van kraan, finish, reservoir en accessoires. Pas als u op de bestel knop drukt wordt uw zelf samengestelde Quooker naar ons verstuurd en is de bestelling afgerond.

Als u de juiste contactgegevens heeft ingevuld dan nemen wij altijd telefonisch contact met u op om de bestelling door te nemen zodat u altijd de juiste Quooker met reservoir thuis gestuurd krijgt.

PDF PDF betekend Portable Document Format. Dit is een standaard voor het uitwisseling van elektronische documenten en formulieren. Om een PDF te kunnen lezen heeft een een 'reader' nodig. Deze PDF 'reader' kunt u hier downloaden.

Veel onderdelen kunt u makkelijk zelf vervangen!
U kunt daarvoor het beste contact opnemen met de service afdeling van Quooker:

 • E-mail service afdeling Quooker: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
 • Bel service afdeling Quooker: 0180-420488
 • Openingstijden service afdeling Quooker: Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00

Op de Quooker, reservoir en accessoires zit standaard twee jaar garantie.
U kunt uw Quooker voor garantie registreren bij Quooker.

Heeft u vragen?
Neem dan contact met ons op zodat wij u het juiste advies kunnen geven over uw Quooker kokendwaterkraan.

U kunt natuurlijk ook onze showroom bezoeken:

Showroom:
Van der Velden Keukens
Putterweg 23
3851 GA Ermelo

Geopend:
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Maandag t/m donderdag alleen op afspraak, ook ‘s avonds

Bel voor een afspraak:
0341 – 784510

Quooker deKokendWaterkraan.nl
De online actie website met de hoogste korting, scherpste aanbiedingen en laagste prijs voor uw Quooker kokendwaterkraan!