Goedkoper, makkelijker en completer kunnen wij het voor u niet maken!
Bestel hier uw actie Quooker online!
Er worden GEEN verzendkosten berekend!
Wij nemen altijd telefonisch contact met u op om de bestelling door te nemen.

Quooker Messing Patina
Quooker Zwart/Black
Quooker Fusion Gold
Quooker Nordic Single en Twin tap
Quooker Fusion Classic
Quooker Flex

Kortingsnieuws!

20% korting op alle Quookers, Cube's en accessoires!
Op dit moment hebben wij een seizoensactie van 20% korting op alle Quookers, Cube's en accessoires!  De getoonde prijzen en korting komen daarom (even) niet overeen. Deze zijn gebasseerd op 15% korting!

Dus alles is goedkoper!

Ons bestelformulier rekent voor u de 20% korting uit! Laat deze actie niet aan u voorbij gaan en check de actieprijzen hier.

De goedkoopste dealer voor uw Quooker kokendwaterkraan zonder dat de service er onder lijdt!

Alle prijzen voor onze Quookers zijn INCLUSIEF reservoir (en BTW) ! Op het internet worden veel Quookers ZONDER reservoir aangeboden. Achteraf blijkt dat u een reservoir nodig heeft, een Quooker functioneert niet zonder reservoir. Dan blijkt de goedkope Quooker ineens een dure Quooker te zijn.

Maar wij zijn niet alleen goedkoop met onze Quookers, ook zijn wij goedkoop met alle Quooker accessoires, zoals de ophangbeugel en bijpassende zeeppomp, hierop wordt ook minimaal 15% korting gegeven.

Bij ons geldt: Geen verassingen achteraf!

De Quooker Nordic Single Tap chroom is het instap- en het goedkoopste model, inclusief PRO3-FAQ reservoir, bij ons vanaf € 845,75 overzicht
De goedkoopste Quooker Fusion chroom inclusief PRO3-FAQ reservoir, bij ons € 999,-! Quooker Fusion overzicht
RVS (roestvrij staal) actie, Quooker Flex RVS en Quooker Fucion RVS incl. PRO3VAQ reservoir bij ons voor € 999,- Quooker Flex overzicht

De KokenWaterKraan.nl waar u uw Quooker online zelf kunt samen stellen is een actie website van erkend Quooker dealer Leo van der Velden Keukenimport.
Via deze site biedt Leo van der Velden Keukenimport de Quooker kranen d.m.v. een hoge korting zeer goedkoop aan zonder dat de service er onder lijdt.

Om u direct van dienst te zijn kunt u op deze site direct uw persoonlijke Quooker-kokend-water-kraan samenstellen naar uw eigen wensen. Als u het bestelformulier invult ziet u direct welke korting er berekend wordt op de Quooker, reservoir en finish, u kunt dit altijd weer wijzigen voordat u uw bestelling plaatst.

Om te controleren of u de juiste bestelling heeft geplaatst, zeker het soort reservoir, nemen wij altijd contact met u op als u uw bestelling heeft geplaatst om de gehele bestelling door te lopen.

Goedkoop maar toch de meeste en beste service, dat begint bij uw Quooker dealer direct online.

Bestel hier online goedkoop uw Quooker en ondervindt direct dat wij echt de goedkoopste zijn in alle Quookers inclusief reservoir! U vindt hier tevens ook alle lopende acties op een rij.